Tre Caratteri Brake 805901531002

Tre Caratteri Brake

Tre Caratteri Brake kopen? Bij Wijny webshop voor slechts €EUR. Wijny verkoopt meer dan alleen wijn! Ook voor Tre Caraterri producten kan je hier terecht. Bekijk alle aanbiedingen op de site. Tre Caratteri Brake heeft een inhoud van 330ml en de verzendtijd is 1 dag(en). Het komt oorspronkeljik uit en de EAN is 805901531002.

Traditionele bieren worden gebrouwen door de mannen van Tre Carratteri (wat drie karakters betekent). Ze noemden dit bier “Brake”, wat Remmen betekent (duh). Naast heel hard trappen is remmen ook erg belangrijk tijdens het fietsen. Voor je het weet lig je in de sloot. Dit heerlijke bier met een medaille om haar nek zorgt ervoor dat je fris en zonder dorst de finish bereikt.

Dubbelgistend ambachtelijk bier in ongefilterde en ongepasteuriseerde fles, gebrouwen met scherpe tarwemout en hop, wat een intens aroma geeft met hints van citrus en tropisch fruit. Fris, dorstlessend, een winnend idee om te drinken na een gezonde rit in de zomer, in aperitieven maar ook bij niet erg gestructureerde bijgerechten.

Leave a Reply