Weisse Winter Pakket 6x33cl

Weisse Winter Pakket 6x33cl

Wil jij online Weisse Winter Pakket 6x33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €32.95. Weisse Winter Pakket 6x33cl is een product uit de categorie Cadeaus – Voor bedrijven – Kerstpakket – Kerstpakket bier en een inhoud van condition.

Weisse Winter Pakket 6x33cl Duik in de gezellige sfeer van de winter met ons Weissen Winter Pakket! Dit pakket brengt je de warmte en knusheid van het winterseizoen in combinatie met heerlijke Duitse bieren en leuke extra's. Ontdek de winterse smaken met 2x Erdinger Weissbier, 2x Paulaner Weissbier en 2x Erdinger Helles, allemaal in handige 33cl flessen. Om je helemaal in de winterstemming te brengen, ontvang je een stijlvolle 'Apres Ski' Beanie wintermuts. Voor de ultieme winterse gezelligheid zit er ook een fles Glühwein van 1 liter bij en 2 zakjes chips. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een handige Drankuwel.nl bieropener. Bestel het Weissen Winter Pakket nu en breng de warmte van de winter in jouw huiskamer! Laat de sneeuwpret beginnen en proost op de winterse gezelligheid.

kopen met korting

Weisse Winter Pakket 6x33cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Weisse Winter Pakket 6x33cl heeft EAN en de originele prijs is €32.95. De inhoud van deze veprakking is new.