Bierkist Met Breekijzer

Bierkist Met Breekijzer

Ben jij op zoek naar Bierkist Met Breekijzer? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €18.99. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

Bierkist Met Breekijzer online kopen

HEMA Bierkist Met Breekijzer nu voor slechts €18.99,-. Een houten kist met vijf wisselende speciaalbieren van Nederlandse afkomst en een mini-breekijzer om de kist mee open te breken. In de kist kunnen onder andere de volgende bieren zitten: Oranjeboom, Jopen Adriaan, Schelde Krab, Oirsprong Amber, Plato Blond. Let op: De inhoud van de bierpakketten wisselt per seizoen. Als de voorraad van één van de bieren op is, selecteert de brouwer tijdelijk een andere, bijpassende soort. De inhoud van het pakket kan dus afwijken van wat je op de foto en in de omschrijving ziet staan. Een biergeschenk dat net even anders is dan anders. De producteigenschappen: alcoholpercentage: 9. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . aantal stuks: 5. artikel nummer: 17450001.

Wat aanvullende informatie over Bierkist Met Breekijzer:

  • EAN 8720354172162
  • Levertijd: taart, eten en drinken/bier/speciaal bieren
  • Merk: 2.95
  • Bezorgkosten: 0.00
  • Categorie: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwf3ee5577/product/17450001_01_005.jpg?sw=1100&sh=1500&sm=fit&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • 15

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook Bierkist Met Breekijzer van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.