Heineken Bier All-in-one fust 20L 8712000022211

Heineken Bier All-in-one fust 20L

Wil jij online Heineken Bier All-in-one fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €95. Heineken Bier All-in-one fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van size.

Heineken fust 20 liter statiegeld fust  Dit A-merk bier, gebrouwen in de Heineken Brouwerij, kan al jaren haar unieke heldere kleur behouden door een zorgvuldige keuze van het soort gist dat wordt gebruikt bij het brouwen. Deze soort gist zorgt voor de heldere kleur. Een Nederlands kwaliteitsbiertje dat nooit verveelt! Horecagoedkoop biedt Heineken ook op de grote 50 liter bierfusten aan. Bekijk ook onze overige bierfusten. Ideaal bier voor horeca, catering en evenementen. Ben je op zoek naar Heineken fust 20 liter? Bij Horecagoedkoop.nl ben je absoluut op het voordeligste adres voor vaten bier.  Goedkoop heineken fusten bier bestellen doe je bij Horecagoedkoop.nl.

Heineken kopen met korting

Heineken Bier All-in-one fust 20L van het merk Heineken koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Heineken Bier All-in-one fust 20L heeft EAN 8712000022211 en de originele prijs is €95. De inhoud van deze veprakking is 20L.