Leffe Tripel fles 30cl

Leffe Tripel fles 30cl

Wil jij online Leffe Tripel fles 30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €2.09. Leffe Tripel fles 30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Leffe en een inhoud van condition.

Leffe Tripel fles 30cl Leffe Tripel is een authentiek blond abdijbier met karakter, dat nagist in de fles dankzij het hoge gehalte aan gist. Het bier krijgt hierdoor een Rijkgeschakeerd aroma. De flesjes met de prachtige, Middeleeuws aandoende etiketten vallen op. Een biertje om de tijd voor te nemen, net als bij een glas wijn.  Leffe Tripel past uitstekend bij vis en schaalvruchten, evenals bij meer verfijnde gerechten. Over Leffe Tripel Leffe Tripel is een biertje met geschiedenis: de abdij van Leffe werd al in 1152 gesticht door de Norbertijnen van Floreffe. Zij begonnen met het brouwen van een bier met een hoog gistgehalte; hierdoor blijft het bier nagisten, ook al is het al gebotteld. Dit nagisten zorgt voor een rijkgeschakeerd aroma: banaan, perzik, rijpe ananas, koriander en sinaasappel. Wie houdt van een sterke smaak, giet het bezinksel onder in het flesje uit in het glas, door het glas schuin te houden. Wie meer van een zachtere, zoete smaak houdt kan het bezinksel beter in het flesje laten. Leffe Tripel is van nature troebel.

kopen met korting

Leffe Tripel fles 30cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Leffe Tripel fles 30cl heeft EAN en de originele prijs is €2.09. De inhoud van deze veprakking is new.