Liefmans Peach krat 24x25cl

Liefmans Peach krat 24x25cl

Wil jij online Liefmans Peach krat 24x25cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €31.4. Liefmans Peach krat 24x25cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Soorten – Fruitbier en een inhoud van condition.

Liefmans Peach krat 24x25cl Liefmans Peach is een heerlijk fruitbier dat de creatieve meesterschap van de Liefmans-brouwerij belichaamt. Met zijn sprankelende perzikaroma's en verleidelijke roze kleur is Liefmans Peach een uitnodigende zomerse traktatie. Het bier combineert de zoete zachtheid van perziken met de kenmerkende zurigheid van de Liefmans-melange, waardoor een verfrissend en gebalanceerd karakter ontstaat. De zachte koolzuur en de subtiele fruitige afdronk maken dit bier tot een genot voor liefhebbers van fruitbieren.

Liefmans kopen met korting

Liefmans Peach krat 24x25cl van het merk Liefmans koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Liefmans Peach krat 24x25cl heeft EAN en de originele prijs is €31.4. De inhoud van deze veprakking is new.